Spring navigation over

Vinterglød

En weekend med fordybelse, talks og koncerter i kirkerummet

26.-28. januar 2024
Billetsalget er åbent

Køb din billet her

Oplev: Petra Nagel, Kristian Leth, Helene Reingaard Neumann, Peter Halldorf, Krista Bojesen og Simon Fuhrmann

Vi mødes ubønhørligt med krav og udfordringer, der truer med at ødelægge det liv, vi gerne vil leve. Ved at lytte og tale sammen håber vi at finde mod og opmuntring til at gå de veje, der er vores. Vinterglød er foredrag, koncerter, talks og masser af samtaler fra fredag aften til søndag formiddag. Mød inspirerende oplægsholdere, der går i dialog med hinanden og sætter gang i samtalerne i salen. Man vælger ét af de to spor, som er nævnt nedenfor.

Velkommen til en inspirerende weekend i vintermørket!

 

Er der håb for jorden?

Med bevidsthed om at vi bor på en klode, der er presset af krige og klimakrise, dykker vi ned i håbets karakter og ser vores egen tid i lyset af menneskehedens erfaringer med håb og ikke mindst håbløshed. Oplæg fra Kristian Leth (Et forsvar for fremtiden), Helene Reingaard Neumann (Mellem håbløshed og håb) og Peter Halldorf (Derfor sørger jorden).

Din krop er et tempel!

Vi har på den ene side enormt stort fokus på kroppens udseende og sundhed, og på den anden side er vi afkoblet fra kroppen med onlinemøder, pendlertid og højt skærmforbrug. Hvad er egentlig vores syn på kroppen? Og hvilken rolle har kroppen i forhold til vores sind og åndelighed? Oplæg fra Petra Nagel (At finde sig til rette i den krop man har), Krista Bojesen (At betragte sin krop med værdighed) og Simon Fuhrmann (At være skabt i Guds billede).

Samtaler og koncerter

Samtalerne væves sammen med kirkens gamle tidebønstradition. Det giver en rytme, der aflaster, opmuntrer og løfter vores fokus – og minder os om dem, der kom før os, og dem der skal komme efter. Om aftenen er der flere koncerter og aktiviteter at vælge imellem.

Til hvem og hvor

De fleste events foregår i Apostelkirken, Saxogade 13 på Vesterbro. Øvrige venues vil fremgå af programmet. Du finder selv overnatning og måltider, resten står vi for.

Billetsalget åbner medio oktober – begrænset antal pladser. Vinterglød henvender sig af pladshensyn særligt til unge voksne (25-40 årig).

Se også