Spring navigation over

Sorggrupper

Sorggruppe – på engelsk

Har du – eller en du kender – mistet en kær? Når man er fremmed i et land og langt væk fra sin ophav, kan det være særligt svært at være i sorg. Men at dele sine tanker og sorg kan hjælpe.

Folkekirken for Internationals inviterer dig til at deltage i sorggruppen, der foregår på engelsk. Gruppen er ledet af Maria Fihl, der er præst i Folkekirken for Internationals og psykoterapeut Margrethe Vadmand. Vi mødes i Eliaskirken på Vesterbro.

Læs mere.

Kærestesorggruppe

Kærestesorg er vrede, sorg, afmagt, hævntørst, jalousi og meget mere. I kærestesorggruppen kan du dele de svære følelser med andre, som også er slået omkuld af ulykkelig kærlighed.

Kærestesorgsgruppen er ikke behandling, men støtte gennem fællesskabet, ligesom det helt overordnet også er med kristendommen. Det foregår i Mariakirken onsdage kl. 19-20. Tilmelding til Lise Rasmussen.

Læs mere.

Mange tror, at man meget hurtigt kommer videre efter et kærestebrud, men heldigvis er mediernes fokus på kærestesorg vokset, og langsomt bliver den anerkendt som en reel sorg, der ikke bare sådan går over, og jeg mærker, at det bliver okay at tale om sorgen efter et brud med en partner.

Lise Rasmussen, præst og leder af kærestesorggruppen

Lise Rasmussen, præst i Mariakirken

 

Sorggruppe for børn

For børn, der har mistet deres mor, far, en søskende eller en anden nær relation. I sorggruppen kan børnene spejle deres sorg i hinanden og give plads til deres følelser, tanker og forestillinger i kreative udtryk og små ritualer.

Børn i aldersgruppen 5-10 år kan deltage, uanset hvor de bor. Vi mødes mandage kl. 16.30-17.30 i ulige uger i Kristkirken på Enghave Plads. Gruppen ledes af Louise Husted Rosenberg, der er præst i Tårnby Kirke, og Lotte Jakobsen, der er sygeplejerske, sorgvejleder og arbejder med kræftpatienter og deres pårørende.

Læs mere.

Kontakt

Lise Rasmussen, præst i Mariakirken
Lise Rasmussen

Præst i Mariakirken
Send email
23 41 29 41

Louise Husted Rosenberg

Præst og leder af Under regnbuen, sorggruppe for børn
Send email
30 46 08 86

FORRÆDERIET, AFMAGTEN & VENDEPUNKTET
podcast

Esben Kjær har mistet sin syvårige søn. Han føler sig forrådt af den sorgopfattelse, vi er opfostret med i den vestlige verden. I denne podcastserie fortæller han utilsløret om den ultimative afmagt – og hvordan den i sidste ende satte ham fri.

Læs mere

Se også