Spring navigation over

Sorggrupper

Kærestesorggruppe

Kærestesorg er vrede, sorg, afmagt, hævntørst, jalousi og meget mere. I kærestesorggruppen kan du dele de svære følelser med andre, som også er slået omkuld af ulykkelig kærlighed.

Kærestesorgsgruppen er ikke behandling men støtte gennem fællesskabet, ligesom det helt overordnet også er med kristendommen. Det foregår i Mariakirken onsdage kl. 19-20. Tilmelding til Lise Rasmussen.

Læs mere

Mange tror, at man meget hurtigt kommer videre efter et kærestebrud, men heldigvis er mediernes fokus på kærestesorg vokset, og langsomt bliver den anerkendt som en reel sorg, der ikke bare sådan går over. Jeg mærker, at det bliver okay at tale om sorg efter et brud med en partner.

Lise Rasmussen, præst og leder af kærestesorggruppen

Under regnbuen – sorggruppe for børn

For børn, der har mistet deres mor, far, en søskende eller en anden nær relation. I sorggruppen kan børnene spejle deres sorg i hinanden og give plads til deres følelser, tanker og forestillinger i kreative udtryk og små ritualer.

Børn i aldersgruppen 5-10 år kan deltage, uanset hvor de bor. Vi mødes mandage kl. 16.30-17.30 i ulige uger i Kristkirken på Enghave Plads. Gruppen ledes af Louise Husted Rosenberg, der er præst i Tårnby Kirke, og Lotte Jakobsen, der er sygeplejerske, sorgvejleder og arbejder med kræftpatienter og deres pårørende.

Læs mere

Sorggruppe på engelsk

Har du – eller en du kender – mistet en kær? Når man er fremmed i et land og langt væk fra sin ophav, kan det være særligt svært at være i sorg. Men at dele sine tanker og sorg kan hjælpe.

Folkekirken for Internationals inviterer dig til at deltage i sorggruppen, der foregår på engelsk. Gruppen ledes af Maria Fihl, der er præst i Folkekirken for Internationals og psykoterapeut Margrethe Vadmand. Vi mødes i Eliaskirken på Vesterbros Torv.

Læs mere

Kontakt

Lise Rasmussen, præst i Mariakirken
Lise Rasmussen

Præst i Mariakirken
Send email
23 41 29 41

Louise Husted Rosenberg

Præst og leder af Under regnbuen, sorggruppe for børn
Send email
30 46 08 86

Maria Fihl, præst i Folkekirken for Internationals
Maria Fihl

Præst i Folkekirken for Internationals
Send email
71 90 88 49

Se også