Spring navigation over

Under regnbuen

Sorggruppe for børn

For børn, der har mistet deres mor, far, en søskende eller en anden nær relation. I sorggruppen kan børnene spejle deres sorg i hinanden og give plads til deres følelser, tanker og forestillinger i kreative udtryk og små ritualer.

Børn i aldersgruppen 5-10 år kan deltage, uanset hvor de bor. Vi mødes mandage kl. 16.30-17.30 i ulige uger i Kristkirken på Enghave Plads.

Hør mere, eller tilmeld dit barn hos præst Louise Husted Rosenberg på 30460886 eller LRR@km.dk.

Gruppen ledes af Louise Husted Rosenberg, der er præst i Tårnby Kirke, og Lotte Jakobsen, der er sygeplejerske, sorgvejleder og arbejder med kræftpatienter og deres pårørende.

Sorggruppen er et samarbejde mellem Tårnby Kirke, Amagerland Provsti og Folkekirken Vesterbro.

Anbefaling
Hør Louise i samtale med Natkirkens præst Signe Malene Berg i podcasten Hjælp – jeg er forælder i afsnittet Sorg i familien.

Sådan foregår det

Første gang dit barn kommer i sorggruppen vil det få en lille gave og tænde et lys sammen med de andre børn. Hver gang samles vi omkring en kreativ aktivitet og ud fra aktiviteten vil børnene få mulighed for at dele deres gode minder og tanker om deres savn.

Vi laver blandt andet lysestager af ler, drypper lys, maler med akvarel, planter blomsterfrø i en lille potte og tegner. Nogle gange går vi en tur på legepladsen i Enghaveparken, spiller et spil eller ser en film.

Som forælder vil du have mulighed for at blive, dog i et andet lokale i kirken men tæt på os. Her kan du få en kop kaffe, men ellers er der også både gode gåture eller caféer lige rundt om hjørnet. Vi slutter kl.17.30, og du og dit barn vil få en lille lækker snack med til turen hjem.

Hvad foregår der i en sorggruppen for børn?

Hvorfor er sorggruppen vigtigt for børn

Under regnbuen ledes af

Louise Husted Rosenberg

Præst og leder af Under regnbuen, sorggruppe for børn
Send email
30 46 08 86

Lotte Jakobsen

Sygeplejerske og sorgvejleder i Under regnbuen, sorggruppe for børn

Se også